mandag 1. oktober 2012

Stempeloppbevaring


 Jeg var for et par uker siden på scrappetreff og fikk der denne geniale idèen om hvordan man kunne oppbevare stemplene sine.
Kjøpte lamineringsmaskin og glidelåslommer på staples.
Stempla opp på et tilklipt A4 ark, laminerte arket, klistra på stemplene der de skulle være, voilà; perfekt stempeloppbevaring ;)
Har nå 10 slike lommer stappfulle av stempler, men må nok handle fler, for det ble ikke plass til alle stemplene.

Takk for at du stikker innom, og gjør gjerne dette med stemplene dine, da blir de garantert mer brukt, det blir de iallefall her ;)

6 kommentarer:

 1. Så genialt! Har du stempla opp først da, og så festet stemplene oppå der, eller er de ved siden av? Sikkert litt teit spørsmål, men.... :p

  SvarSlett
 2. Æ oppbevare de minste stemplene inni cd-cover, og stemper på kartong som jeg legger inni, så jeg vet hvilke stempler som er inni. Men det fungerer kun med de minste, da d er begrensa plass i cdcover :)

  SvarSlett
 3. Vicky: stempler på et a4 ark, også laminerer jeg den. Så fester jeg stemplene på baksiden av arket jeg stemplet på, rett stempel på rett plass (om du skjønte noe av det)

  Lene: ja det e jo og genialt, men blir maaaaange cover hvis man skal gjøre det me alle. Æ har mine i 10 sånne her lommer, og må kjøpe enda en del flere...

  SvarSlett
 4. Sååå lurt atte! Jeg stjal ideen fra ei annen og modefiserte litt på den. Og jeg er også strålende fornøyd med systemet. Da fikk du vel telt alle stemplene dine også? Og kom til??? :P

  SvarSlett
 5. måtte lage meg også :) Takk for tipset Linn :)

  SvarSlett
 6. måtte lage meg også :) Takk for tipset Linn :)

  SvarSlett